2010-07-14
 11:32:34

justin ska kanske göra en film om sitt liv som eminem!!

Justin Bieber erkänner sin önskan att bli en stor filmstjärna för bara tre månader sedan, kunde han inte ha känt till hans önskan var på väg att bli verklighet. Justin ska bli en fillmstjärna!!

HollywoodLife.com kan endast bekräfta att ett script liknande det 2002 filmen 8 Mile är under utveckling - och det närmaste fullbordad! "Det är inte ett slutlig manus, men precis som Eminem gjorde i 8 Mile, kommer Justin bli en stjärna!" Berättar en industri.

Men det finns en hake, dock. Med tanke på JB's lilla kroppsbyggnad, skämtar  studio chefer om att den kommande filmen "bör kallas 4 Mile, eller Half Mile, skrattade vår insider. ( Egen kommentar : TASKIGT )

Bieber erkännde hans första önskan att spela huvudrollen i en film till Teen Vogue redan i april, berättar tidningen, "Vi försöker att skapa en film för mig inom en snar framtid, det kommer att likna historien om hur jag fick upptäckt - gillade min egen version av 8 Mile ".

Så vad bör man vänta av den 16-åriga sångaren av funktionerna?
Eminems 2002 konst-imitera livet flick handlade om en ung rappare som växer upp i Detroit, inklusive hans alkoholhaltiga mamma, kamp mot narkotika och spirande karriär.

Om Justins film liknar hans liv, vänta då tills du se Biebs avslöjande av hans ensamhet på att växa upp med en ensamstående mamma, hans hårda liv på gatan i Kanada och hur, efter att främja sig skamlöst på YouTube, Usher och Justin Timberlake kämpade med näbbar och klor för den unga sångaren. Ja, och Kim Kardashian borde bli helt cameo!




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: