2010-11-12
 16:10:59

Jeremy Bieber om Justin!

 

Det är svårt att tro att för bara två år sedan så var Justin Bieber en vanlig liten kille som växte upp i en liten stad i Kanada, men det är en kille som säger att han alltid visste att han skulle bli en stjärna.

"Jag är inte alls överraskad
..., så fort han började med detta, visste jag att det skulle gå jättebra för honom." säger Jeremy Bieber.

Hans föräldrar var ett high school par när Justin var yngre. Hans pappa var bara 22 år när Justin föddes, och han jobbade som en snickare på den tiden.

Så tidigt som när Justin var 8 år började han att uppträda med sin gitarr och med sina egna låtar för vem som än ville lyssna på honom, vilket var väldigt många. Dricksen var ganska bra och ett år tjänade han tillräckligt mycket så att han kunde ta med sin mamma på semester till Disney Land.

"Jag tänkte inte så mycket på något av det, egentligen var jag inte så uppmärksam på det, det var bara något han gjorde på sin fritid."

På bara en natt så blev han en teen pop sensation.

"Det verkar bara så normalt för han har alltid varit bra på allting han har försökt sig på, han har alltid varit en bra kille tycker jag. Jag menar det låter som en saga och jag kanske är ensidig för att jag är hans pappa men han har varit så fantastisk hela tiden under hans karriär", säger Jeremy.

källa: Justindrewbieber.blogg.se



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: