2010-10-22
 11:25:22

Pattie besviken




En källa sa till E!News att tidigt i polisutredningen visar det sig att det är högst osannolikt att Justin Bieber kommer att dömmas för att ha angripit en 12 åring unger en lazer match
. Övervakningskamerorna från spelhallen har inte fångat vad som hänt och ögonvittnet säger att dom inte borde tro på den 12 åriga killen.
Undersökningen håller fortfarande på.

Mamma Pattie söker en advokad som kan skydda henne från hennes intressen efter oror för att hon skärs utav sin karriär, säger Radar Online. Pattie startade Justin's kärriär geonom att he ut filmer på Youtube på hans uppträdanden. Hon sa att hon aldirg fick läsa Justins's nyligen släppta självbiografi och hon hade ingen aning om nagellacks vård varumärket OPI hade slagit ihop med Justin att sältta en rad nya Justin Bieber nagellack. 

En källa säger: Ingen i Justins team berättade det för henne. Hon fick reda på det via pressen.
Pattie är väldigt upprörd och letar efter en advokat. Hon är i en tuff position. Hon känner sig utanför hennes sons affärs liv av människorna som är runt honom. Hon vet inte vad hon ska göra. Det var ett stort steg att gå ut och leta efter en advokat.
Hon vill inte att någon ska tror att hon är ute efter hennes sons pengar, för det är hon inte, men hon har inte köpt kläder till sig själv på två år. Hennes son skriver självbiografi utan att någon visar henne. Det är sjukt. Och Pattie är verkligen besviken över det.'



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: