2010-04-05
 08:42:22

twitter tillåter inte justin att vara en trending topic (TT)?

Man blir bara lite arg, men aa lååångt inlägg här!

Har Justin Bieber försvunnit från Twitter: s TT lista?
Det ryktas går runt alla de populära Internet-sajter på söndagen att Biebermania faktiskt har drivit medier plats över kanten.
Varför? Det verkar inte finnas någon konkret orsak bakom spekulation, men det kan vara på grund av sångaren ofta visar upp på listan för de senaste veckorna tillsammans med sitt senaste album.

Twitter måste på något sätt vill att andra ämnen ska visas på sin lista - men om Justin Bieber är populär, borde inte han vara kvar i toppen? För en webbplats som verkar allt om öppna uttryck, denna typ av polisarbete skulle kunna leda till skadade trovärdighet på vägen. Justin Bieber förtjänat sin plats på listan genom att ha så många fans, så bör han inte stanna där så länge som fansen KVITTER om honom?

Naturligtvis är Justin Bieber fans inte går bort lugnt med denna nyhet - # letbiebertrend och # letjbtrend är redan ett heta ämnen på hemsidan. (TUMMEN UPP)

Tror du att Twitter verkligen beslutat att från sin lista förbud Justin Bieber, och tror ni att detta kommer att få negativa följder senare?


HAR TAGIT TEXTEN FRÅN EN JUSTIN BIEBER HEMSIDA OCH SEDAN ÖVERSÄTT DEN TILL SVENSKA!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: