2010-07-07
 22:11:07

king of internet!!


Har ingen lust och översätta!!


Justin Bieber, den tonåriga sångare, har blivit den största stjärnan på Internet.

 

Den 16-åriga kanadensiska har tagit över från Lady Gaga som den person som återfinns i de mest webbsökningar. Bieber, som upptäcktes på YouTube, blir tre gånger så många sökningar som fotbollsspelare David Beckham, trots att det är relativt okända i Storbritannien, enligt webbsidan Ask Jeeves. Webbplatsen, som behandlar frågor om sin musik och älskar livet, säger: "Det är som om att miljontals han bara existerar på nätet."

Det är inte det första exemplet på Bieber: s enorma popularitet på Internet. Han vann Twitter: s lista över "trender ämnen" under flera månader tidigare i år. I april i år kom han sjunde - egendomligt - på en lista över de 50 mest populära kvinnor på Internet, sammanställd av COEDMagazine.

Han har också varit föremål för flera Internet bluffar och hacka. Hackare lyckades missbruk ett fel i YouTube vilket gjorde att omdirigera användare till vuxna webbplatser och skicka dem falska popup-meddelanden. Flera av Bieber musikvideor riktade, med kränkande kommentarer om sångerskan som förekommer under vissa klipp och meddelanden banner visas hävdar sångerskan var död.

Det var den senaste i en rad av Internet upptåg mot den unga sångerskan, vars "My World Tour"-sidan på sin hemsida har blivit föremål för en internationell skämt, efter en offentlig omröstning var postat frågar om Bieber bör turné nästa - utan begränsningar på plats.

Den despotiska Nordkorea, följt av Israel, har toppat listan, med drygt en halv miljon röster har avgivits. Sångaren var tvungen att KVITTER bekräftar han lever.
TELEGRAPH.CO.UKKOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: