2010-07-23
 10:44:00

''Oprah var riktigt cool''

VIBE: Är du van vid fame nu eller finns det fortfarande stunder när man tänker för dig själv, Wow, detta är mitt liv?

Justin Bieber: Det har varit ganska galen resa i världen och leva min dröm. Inte många människor får göra vad jag gör. Det är fantastiskt. Min favorit sak är att kunna resa världen runt och utföra för mina fans. Jag tror att jag har tappat 80 procent av min hörsel. Jag har definitivt mycket högt fans.

När insåg du att du officiellt hade blivit ett fenomen?

Jag fick träffa presidenten [Barack Obama] några gånger. Jag fick en rundtur i Vita huset. Han är verkligen cool och jordnära. Jag trodde han skulle bli riktigt reserverad, men han var cool. Jag träffade [första döttrar, Sasha och Malia] när jag gick till Vita huset och de var trevliga.

Vad var svalare: Möta presidenten eller möte Oprah?

Det är en tuff en. Oprah var riktigt cool. Hon kom i omklädningsrummet efteråt, träffade mina föräldrar och morföräldrar.

Internet har varit mycket bra för dig. Har du någon idé som du lägger upp videoklipp på YouTube skulle göra dig en stjärna?

Jag postade den video på YouTube för skojs skull, bara leka. Jag var aldrig en kille som ville bli berömd. Jag är från Stratford, Ontario, en mycket liten stad, 30.000 personer. Jag hade inte pengar för en manager. Vi hade inte en massa pengar [period].

Dålig översättning idag men hoppas ni förstod!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: