2010-07-14
 11:57:29

Justin crush på kim?=O

Låter som någon försöker verkligen svårt att hålla jämna steg med denna Kardashian!

För några månader sedan, fick Justin Bieber och Kim Kardashian alla mysiga på en karibisk promo skott, och sedan återigen i Vita huset. Justin och Kim svor de var bara vänner, men efter en Pinkberry dag i LA, vissa källor hävdar att JB önskar det var mer!

"De har en riktigt oskyldig flirt på gång, som hon tycker är söta och ofarliga, säger en källa Showbiz Spy. Men för Justin, det är en hel del mer:

"Justin försöker agera som en" människa "när han smsar eller talar till henne," källan sa. "Hon är smickrad och låtsas ta honom på allvar. Vid denna fotosession när han höll hennes hand i vattnet, han tänkte att han var mannen. Han har det dåligt. "

Så, hur Kim ser det? Har hon Bieber Fever? Mmmm, inte så mycket.

"Kim gillar att skämta med en hel del. Hon kommer att fråga honom om han är otrogen mot henne, sånt, sade insider. "Hon vet Justin tar det mer allvarligt, men hon skulle aldrig göra något för att förnedra honom eller låta honom känna dum. Hon minns hur det var att vara 16 och ha en kär i någon äldre. "

Vi skulle säga att hon är galen, men de är 13 års mellanrum, så det är ganska förståeligt att hon inte helt ner med Bieb (okej, vi ändå säga att hon är galen). Och åtminstone hon vara trevlig. Men bryta vår pojkes hjärta? Det finns en hel lan armé som kommer för dig, Kim!

Och som för dig, Justin! Prova några flickor din egen ålder .....

Själv tycker jag att median överdriver liiiiiite med de, dem är ju vänner Kim är nästan 30, Justin är 16 och det konstigaste är att mediorna försöker ha bevis genom att dem ser dem luncha eller ta en fika tillsammans, jag tror mer på Justin än på median för han vet ju bäst om sitt liv  right?
Klicka för stor bildKOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: