2010-06-27
 10:01:40

King of pop!

Justin Bieber ansluter sig till världen i hedrar The King of Pop, Michael Jackson, även när han tar ut en ledig dag på sin My World Tour.

På sin Twitter har en av Justin ändrat sin Twitter bakgrund. Den innehåller nu en bild av Justin då han bär en tröja med MJ och med orden "Legends Live Forever" plaskade fram.

Tillsammans med bilden, avslöjade Justin Bieber också att hans fans att det fanns en låt på hans album som skrevs med Michael Jackson som inspiration. Låten heter "Runaway Love" och bjöd återigen till minne av MJ med en önskan om att pop-ikonen skulle vila i frid.

Dessutom är Justin Bieber deltar också i 20/20 (tror att det är nåt program) Michael Jackson speciell. Den kanadensiska sångerskan delat hans önskan att folk bara skulle sluta prata strunt om MJ och bara minns sångerska och dansare för hans stora talang. Talar moget som en sann konstnär, gjort gällande Justin Bieber för alla att hedra MJ för hans bidrag till musikindustrin. Hur Michael var bra underhållare och hur han har påverkat inte bara musik utan varje människas liv som individ.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: