2010-10-19
 11:58:52

Justin gör ett acoustiskt album till jul



Justin Bieber har sagt att denna semester(jul) ska han släppa ett acoustic album. Han sa det via twitter.

"Nyfiken.. vilken är fin favorit sång på MY WORLD och MY WORLD 2.0?? Om du kunde blanda en ssång med en annan artist vilken skulle det bli? Och vem vill du ha en duett med? och vilken sång? Tack"
Twittrade han för ens stund sen.

Förutom gamla låtar kommer det även innehålla en hel del nya låtar " Hej Dankanter jag tror det är åt tiden att vi  gör en acoudtic album för fansen denna semesterg.. eller vi har redan gjort... hmmmmm" sedan twittrade han till Dan kanter, sångarens musik direktös och gitarrist " Vi kanske måste ge alla ett acoustic album med den nya sången jag skrev i Hawaii på semstern?"

Han har redan spelat in låtar till albumet. Ytterligare information, inklusive releasedatum och albumets titel, var dock inte var tillgänglig vid pressläggningen. "Så jag funderar på att bryta ut den akustiska gitarren och ha kul ... ... så ett acoustiskt album för semester ????"

Han skrev även. "Lyssnar på låtar från det acoustiska albumet. Känns riktigt bra. Dankanter är exalterad.
Tillbaka i rötterna!."


På VMAs Bieber sa att han jobbade på ett nytt album med ny musik. Det kommer förmodligen ut nästa år sa han. "Drake ska vara med på det albumet; Jag är inte säker, men ska fråga honom om han kan få med Lil Wayne"



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: