2011-03-11
 21:31:16

Nu jämförs Bieber med The Beatles


Justin Bieber såg fram emot några dagars ledighet innan konserten i Liverpool.
Men detta satte fansen stopp för.
Nu riskerar den unga stjärnan att åtalas för anstiftan till upplopp.

I dag, fredag, uppträder 17-åriga Justin Bieber på Echo Arena i Liverpool. Men vägen dit har inte varit problemfri. Bieber åkte till staden några dagar före konserten för att vila upp sig och upptäcka lokala sevärdheter. Men sångarens planer blev avbrutna när horder av fans samlades utanför hans hotell för att få en glimt av sin idol.

Scenerna med de skrikande fansen jämfördes snabbt med den hajp som en gång orsakades av The Beatles. Flera vägar stängdes av och polis kallades till platsen eftersom de fruktade upplopp. När Bieber gick ut på balkongen för att vinka till fansen försökte en tjej klättra upp till honom, och blev därmed arresterad. Några timmar senare lyckades Bieber förhandla med polisen om att inte lämna hotellet eftersom han då kunde arresteras för ”anstiftan av upplopp”. Bieber blev därmed fast i sin lyxsvit och använde sig av twitter för att kommunicera med sina fans.

– Det här är galet! Det är tusentals människor där ute. Jag älskar alla men ska försöka sova. Sluta skrik, snälla, skreva han.

- Aftonbladet


emilia

bra blogg!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:


« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: